ZICLA reciclare

Inovație cu deșeuri

OFERIM consultanță pentru inovare în gestionarea deșeurilor pentru orașe, servicii și industrii.

Specialiștii ZICLA oderă servicii de consultanță pentru identificarea soluțiilor inovatoare și circulare aplicate deșeurilor dvs., destinate reutilizării, refabricării și/sau recuperării acestora.

În acest scop, echipa noastră tehnică va parcurge următoarele etape:

A. Facem un diagnostic tehnic și economic al potențialului de reutilizare, refabricare și recuperare a deșeurilor.

B. Proiectăm procesele pentru transformarea deșeurilor dvs. în materiale noi și/sau produse noi.

C. Identificăm oportunitățile industriale și de afaceri pentru aceste materiale, în întregime legate de piața locală, națională, regională.

ZICLA circuit
ORAȘ / COMPANII  >>  DEȘEURI post-consuM / industriale >>  ZICLA  >>  Materii prime / combustibili alternativi >>  Cererea pieței

Inițiativă de primă importanță

ECONOMIA CIRCULARĂ ECONOMISEȘTE RESURSELE, PROTEJEAZĂ NATURA, REDUCE COSTURILE, ÎI evidențiază pe cei cu inițiativă.

Orașele, serviciile și industria generează zilnic mii de tone de deșeuri care ajung în gropile de gunoi din cauza lipsei unei gestionări adecvate. În acest fel, resursele valoroase sunt irosite, în timp ce materialele virgine, multe dintre ele neregenerabile, sunt extrase de pe planeta noastră. De aceea, la ZICLA suntem dedicați economiei circulare. Ne concentrăm pe ciclul resurselor, urmând un model bazat pe reutilizarea, repararea, remanufacturarea și reciclarea materialelor și produselor existente, mai degrabă decât pe utilizarea materiilor prime virgine.

Fiind o companie angajată în economia circulară, ZICLA lucrează astfel încât resursele recuperabile generate de orașe și activitățile, serviciile și industria lor asociate să poată fi transformate în materiale noi. Acestea sunt deșeuri care au un potențial interesant de recuperare, dar care acum sunt destinate depozitului de deșeuri. Indiferent dacă sunt produse de industrie, autorități municipale, servicii sau alte surse, deșeurile de pretutindeni au ceva în comun: sunt resurse irosite și potențiale surse de poluare. Noi putem face ceva.

Zicla și experții ei au deja mulți ani de experiență și numeroase proiecte la activ, fiecare cu caracteristici diferite.

Mai multe informații despre o parte dintre proiecte se găsesc pe zicla.com, aici.