ZICLA in Romania prin Getica OOH

Visăm la orașe mai bune pentru noi toți

Ne ghidează dorința de a TRANSFORMA orașele ÎN locuri accesibile, incluzive, prietenoase, durabile, în care deșeurile să fie aduse înapoi sub formă de produse care să ajute lA rezolvarea problemelor.

Sistemul Zipper® și familia Zebra® includ separatoare de benzi pentru biciclete. Sunt reciclate, reciclabile, reutilizabile, competitive și de bună calitate, realizate cu deșeuri de plastic post-consum și post-industriale. Împreună cu ghiveciul nostru Zebra®, aceste separatoare ajută la promovarea ciclismului urban în siguranță. Modulele Zipper® sunt concepute astfel încât să poată fi folosite eficient la segregarea fluxurilor de trafic sau la crearea de sensuri giratorii în intersecții, pentru sporirea siguranței participanților la trafic.

Sistemul Vectorial® permite asamblarea unor platforme sau insule care îmbunătățesc accesibilitatea urbană în general și accesibilitatea la stațiile de autobuz în special. Și componentele sistemului Vectorial® sunt fabricate cu deșeuri de plastic post-consum și post-industriale.

O companie dedicată oamenilor, economiei circulare și mediului

Modul în care lucrăm este pe deplin adaptat economiei circulare.

Ne concentrăm pe ciclul resurselor, urmând un model bazat pe reutilizarea, repararea, refabricarea și reciclarea materialelor și produselor existente, mai degrabă decât utilizarea materialelor virgine. Producem toate produsele noastre cu diferite materiale reciclate. Avem o echipă de profesioniști experți în proiectare ecologică, mobilitate, trafic, materiale, deșeuri și economia circulară, cu o vastă experiență în dezvoltarea de soluții moderne pentru orașe.

ZICLA LUCREAZĂ ÎN DOUĂ DOMENII INTERCONECTATE

Produse pentru orașe

Oferim soluții cu o amprentă redusă asupra mediului, pentru a crea străzi accesibile, incluzive, prietenoase și durabile.

AFLĂ MAI MULTE

Inovație cu deșeuri

Contribuim dând valoare deșeurilor și readucându-le pe piață ca noi materiale și produse reciclate și reciclabile.

AFLĂ MAI MULTE (EN)

ANGAJAMENTELE ZICLA

1

Proiectăm și dezvoltăm soluții care să ajute orașele să își facă străzile mai accesibile, mai durabile, mai incluzive și mai prietenoase.

2

Creăm aceste soluții sub formă de produse modulare, proiectate ecologic, reciclate și reciclabile, cu o amprentă ecologică redusă.

3

Îmbunătățim continuu produsele, adaptându-le în permanență orașelor în evoluție și nevoilor celor care trăiesc în ele.

4

Transformăm deșeurile în materiale și produse competitive, cu amprenta mică de mediu, calitate mare și preț avantajos.

Participări

ANGAJAMENT PENTRU INOVAȚIE

Recunoașteri

2019 – Nomination for the Talent award in the enterprise category. Premis Talent.

2014 – Good practice in the category for products, services and environments already in use, selected for the International Design for All Awards.

2013 – Award in the materials category for Greenrubber at the 7th Government of Catalonia Recycling Design Awards.

2011 – Award in the product category for the Vectorial bus platform at the 6th Government of Catalonia Recycling Design Awards.

2011 – Mention in the strategies category for the Reurbano project at the 6th Government of Catalonia Recycling Design Awards.

2011 – Second place in the best recycled product category awarded by EPRO. European Association of Plastics Recycling and Recovery Organization.

2011 – Mention in the products category at Conzen. Project for the application of Llot technology in mass concrete for concrete paving, developed by Comsa with the collaboration of Promsa Ciments Molins, S.A., the Catalan Water Agency, the UPC and Zicla. Construmat Barcelona.

2010 – Two nominations for the Solvin award for innovation in PVC products, in this case recycled ones. Solvay.

2009 – Environmental Award in recognition of a track record in environmental protection and improvement. Government of Catalonia.

2009 – First Prize for the cycle lane separator Zebra, designed by Curro Claret for Zicla, at the 2nd Government of Catalonia Recycling Design Awards.

2006 – Finalist in the BMW Iniciativa award for innovation, BMW Spain.

ZICLA® aparține de ZiclaCities S.L., cu sediul în C/ Ramon Turró 100, 104, 4º 3ª, 08005 Barcelona, Spania

Produsele zicla sunt distribuite în România de 
GETICA OOH

Strada Silvestru 75, 030167 București
Tel: 0744.323.561 • Email: office@geticaooh.ro

GETICA OOH - distribuitor exclusiv ZICLA

Căutăm soluțiile care stimulează progresul

Promovăm idei și produse benefice pentru utilizatori și comunitate, prietenoase cu mediul, justificate economic pentru investitori.

Getica OOH este o companie de top din domeniul publicității out-of-home, orientată și dedicată clienților săi, dar totodată aproape de comunitățile în care activează. Este a treia companie de pe piața OOH din România,
cu o rețea națională de aproximativ 2.000 de structuri amplasate în locații premium, pe tot teritoriul țării.

Dincolo de activitatea comercială, ne implicăm regulat în susținerea și promovarea unor proiecte care caută soluții de interes public, care urmăresc reducerea poluării, protejarea mediului și dezvoltarea durabilă, care pun accent pe cultură, sănătate și siguranță în comunitate.

De asemenea, căutăm la rândul nostru soluții care să stimuleze progresul, idei și produse capabile să garanteze rezultate pentru toți cei implicați: benefice pentru utilizatori și comunitate, atente cu mediul, justificate economic pentru investitori sau administrațiile locale.

Ca urmare a unei astfel de inițiative directe, am adus în România soluțiile și produsele ZICLA®. Suntem siguri că, odată adoptate în orașele noastre, aceste produse moderne, ecologice, economice și extrem de practice sunt capabile să îmbunătățească semnificativ modul în care cu toții ne deplasăm în mediul urban.