ZICLA in Romania prin GETICA OOH

Ce oferim, cum lucrăm

OFERIM Opțiuni tehnice din fazele inițiale ale proiectelor urbane.

Produsele ZICLA separă eficient, sigur și plăcut fluxurile de trafic, facilitează accesul, protejează utilizatorii pistelor pentru biciclete, contribuie la fluidizarea și administrarea traficului. Soluțiile noastre vă vor permite să transformați străzile orașului.
De peste un deceniu, specialiștii ZICLA și-au împărtășit cunoștințele și experiența dovedită cu peste 250 de orașe care au adoptat sistemele și produsele pentru a-și rezolva problemele de mobilitate și accesibilitate.

Extrem de practice și foarte bine percepute de public și administrații deopotrivă, produsele ZICLA sunt foarte potrivite pentru proiecte de construcție rapidă. Ele sunt ușor de integrat în planurile de dezvoltare ale oricărei comunități urbane și se remarcă printr-o listă amplă de atuuri. Sunt produse ecologice – reciclate și reciclabile –, adaptabile, solide, atractive, utile și economice.
În plus, pot fi personalizate, spre exemplu pentru a îmbunătăți înțelegerea utilizatorilor finali în ceea ce privește folosirea lor, pentru asortarea aspectului la culorile folosite local sau pentru sporirea vizibilității în timpul zilei sau pe timp de noapte.

Rețineți însă că trebuie să vă asigurați că orice personalizare solicitată corespunde tuturor reglementărilor locale în vigoare.

Sprijin pe parcursul tuturor fazelor proiectului dumneavoastră.

Echipa noastră tehnică de vânzări este pregătită să vă susțină în toate fazele proiectului dvs. pentru a optimiza încorporarea sistemelor Vectorial® și Zipper® și a familiei ZebrA®.

A. Vom studia proiectul dvs. și vă vom recomanda cel mai bun mod de a încorpora sistemele și familiile de produse ZICLA, astfel încât rezultatul să răspundă pe deplin nevoilor dumneavoastră.

B. Vom vizita punctele de instalare pentru a vă oferi cea mai bună configurație posibilă în fiecare caz.

C. Vom pregăti o analiză economică a diferitelor opțiuni disponibile pentru fiecare proiect, pentru a înțelege și a evalua mai bine costurile implicate pentru fiecare opțiune.

D. Vom pregăti documentația pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a soluției propuse, care poate fi atașată la proiectare – cum ar fi fișierele AutoCAD, GIS sau vizualizările 3D.

E. Vom oferi asistență tehnică, personal sau virtual, astfel încât instalatorii dvs. să poată monta produse în siguranță și eficient.

F. Vă vom sprijini cu faza post-instalare, pentru a ne asigura că totul se potrivește cu designul, după cum este necesar.

Rețineți că recomandările și sugestiile noastre constituie doar sfaturi consultative, nu proiecte. Este responsabilitatea dvs., cu asistența personalului de securitate rutieră sau a consultanților locali, să adoptați soluțiile finale, configurațiile și/sau personalizările proiectului dvs. și să vă asigurați că, în toate cazurile, aceste soluții, configurații și/sau personalizări respectă toate planurile, traficul, siguranța și orice alte reglementări aplicabile în vigoare la momentul și locația în cauză.

Soluții pentru probleme prioritare pe agendele politice

TRAFICUL, TRANSPORTUL PUBLIC, ȘI ACCESIBILITATEA SUNT PROBLEME STRINGENTE, IAR SOLUȚIILE ZICLA AU IMPACT MARE ȘI VIZIBILITATE.

Orașele se confruntă cu noi provocări:

• populația urbană e în creștere și se simte tot mai acut nevoia fluidizării circulației, inclusiv prin încurajarea folosiri transportului în comun sau a mijloacelor individuale (biciclete, trotinete etc.);

• se pune problema accesibilității;

• reducerea poluării este și ea obligatorie, și moral, dar și prin norme adoptate la nivel înalt, iar alternativele non-poluante sau puțin poluante au deseori nevoie de fluxuri de trafic dedicate și protejate;

• pandemia din 2020 a scos în evideță la rândul ei importanța favorizării transportului individual, non-poluant și social-distanțat;

• tranzitul de muncă sau turistic este și el în creștere pentru multe comunități urbane (în condiții normale, nerestricționate);

În aceste condiții, inovația în gestionarea spațiului urban, în special a suprafețelor rutiere și a trotuarelor, precum și a traficului și a transportului public, a devenit din nou o problemă prioritară pe agendele politice ale administrațiilor municipale din întreaga lume. Această inovație ridică o provocare tehnică și tehnologică pentru orașe, dar există și o provocare culturală.

ZICLA, prin soluțiile sale practice, flexibile și ecologice, răspunde perfect acestor provocări. Modul de lucru și produsele ZICLA favorizează implementări rapide și rezultate prompte, cu impact mare asupra nivelului de satisfacție al locuitorilor și cu vizibilitate mare în cadrul comunității.